årets sista!

Nu gör jag året sista ansiktsmask, för att det inte är bra för hyn att göra det mer än en gång i veckan. Jag lyssnar på det här. Det är japanskt och jätte bra. Älskar ju japan, även om jag aldrig varit där. Men jag ska på tjejresa dit om några år. Jag ska bara shoppa shoppa shoppa. Det blir underbart. Det är jätte vackert där mellan mars-april då det blommar. Det är mycket som har varit årets sista idag!
  • kalas
  • dator tid, får inte använda datorn i morgon.
Okej det finns säkert mer men ändå...
Såhär ser jag ut nu!
Ful jag vet :D Hahha
See yaa beatchezz, Skoja är inte sån
Älskar er!

dag 7,8,9 och 10

hej!
jag kom på att jag inte har lagt upp dagar på länge. Så här kommer några dagar.
Dag 7: Min bästa vän heter Elin, vi är halv syskon men det går ju att vara bästisar ändå? Vi blev riktiga kompisar i början av sommaren. Innan prata vi knappt kanske bara sa hej. Men nu är vi jättebra kompisar och ka99n prata om allt.
Dag 8: Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här?
Dag 9: Jag är kristen men inte över religiös . Men jag har min tro.
Dag 10: idag har jag på mig.
  • Rosa päls jacka från elin
  • Rosa t-shirt hm tror jag?
  • Jeggings Hm 199:-
  • knä strumpor hm 69:-
  • strumpbyxor hm 99:-
Ha en fortsatt trevlig dag!
Kram bweety

såhär ser det ut just nu!

HEJ!
1. Ni tipsar
Jag skriver mer
2. Ni kommenterar.
jag skriver
kram

video

hej!
Här kommer ett klipp från igår!

Bilderna!2

Så nu lägger jag ut bilderna.
Kommentera och berätta vad ni tycker. :) ♥
Kram Rebecca

Bilderna!

Hej!
Idag lägger jag ut bilderna från igår, dock endast på mitt ansikte. Jag var himegyaru. Tyvärr kan jag inte lägga ut dom nu för jag har inget internet som är tillräckligt snabbt. Jag sitter nämligen hos farmor med det mobila bredbandet jag har. Nu ska jag gå och sminka mig så hörs vi sen. Kom ihåg att kommentera, era kommentarer är min insperation.

God morgon!

Hej!
Nu färgar mamma håret på mig. Jag ska snart skölja ut det. Vid 1 tiden. Sen efter det ska jag och elin gå till farmor. vi ska ju fotografera där. Jag ska vara *********. Hihi det får ni inte veta än. Ni får se bilderna ikväll. Ledsen att det blir ett kort inlägg men har inte så mycket att skriva.
kram kram

SORRY!

Hej!
Alltså förlåt att jag inte skrivit något förrän nu, men jag kom hem vid 19.30 och då satte jag mig och spelade wow. Sen så gjorde jag en sminkning på mig själv och det tog en stund. Sen Åt jag och nu satte jag mig här. Jag köpte riktigt fina grejer idag som jag ska få fotograferade i morgon. Köpte:
klänning
strumpbyxor
knästrumpor
hårfärg
Jag tänker inte berätta vilken färg det är på hårfärgen för det får ni se sen. ;-)  Ska be min söta vän Elin att färga det. Hon ska bli frisör. Vi var ju i stan idag. Vi var där från 13.00-15.30 ungefär. Det var skoj. Nästa gång så ska vi åka till nordstan har vi bestämt. Det blir fett nice, där finns ju mer stores. Grymt? Imorgon ska vi ses igen och gå till farmor. Vi ska fotografera där. Jag har ju eget rum där typ. Så jag kan sminka mig där. M:M. Nu sitter jag och kollar på tv. Ska snart lägga mig ska bara spela lite först.
Kram

Hellu!

Nu ska jag snart sova men kom på att jag måste skriva ett sista inlägg innan jag lägger mig.
Imorgon kommer jag inte kunna blogga lika mycket som vanligt för jag ska till stan. Men vi hörs ju senare.
Kram och god natt

popteen

Hej nu sitter jag och kollar igenom det senaste numret av japanska blaskan popteen. Jag har laddat ner den med hjälp av en länk på fokis. om ni vill kolla igenom den så tryck på adressen nedanför.
http://fokis.se/2010/12/fashion-friday/#comments och ladda ner den därifrån sen. ♥
kram

Duschat

Hej!
Nu har jag duschat och ser ut såhär:
Snyggt va? Helt osminkad med en ansiktsmas från visibly clear. Ska snart lägga två te påsar under ögona. för att jag ska få mindre påsar under ögona :-) Men vi får höras senare!
Kram

mushi mushi

Nu har jag kommit hem och sitter i mitt rum. Ja ska snart duscha tror jag. Efter det ska jag testa att tuppera upp håret och sätta i clips. Gött. jag la ju inte upp dag 5 igår så dag 5 och 6 kommer nu.
dag 5: Kärlek för mig är något som är enormt viktigt. Kärlek kan vara till ett husdjur en grej eller något helt annat.
Just nu har jag gett all min kärlek till mina vänner och familj för att jag inte är kär i någon. Men ja kärlek är något viktigt.
Dag 6: Idag var jag hos mormor och åt middag. Jag har pratat med elin för att vi ska till stan i morgon. Vi ska till backaplan för att handla lite. Kul. Jag ska leta efter present till mamma och till mig.... Hihihi jag får min månadspeng i morgon så det blir fett nice. Nu har jag kommit hem och ska duscha...
Kram Bweety

middag

Hej!
Nu sitter jag och:
chattar med elin
facebookar
lyssnar på musik
kollar på bloggar
Letar present til mammi
Det är la typ det jag gör jag och min syster ska åka till stan i morgon och shoppa. Jag ska köpa grejer till mamma och nån liten topp till mig också, hihi lånar pengar av martin. Busig schöj schhhh.
Fotar mer imorgon.
Kram

Frukost.

Hej!
Nu sitter jag och äter frukost. Frökus med skinka. Jag dricker vatten. Ingen riktig frukost jag vet. Men jag har inte tid att äta som vanligt för jag ska iväg om tio minuter. Så detta blir ett snabbt inlägg!
Puss och kram Rebecca

Veckans blogg!

Oj höll på att glömma att publicera veckans blogg. Det blir................ FELICIA!!!!!!
www.thatsmeonly.blogg.se besök bloggen den är grym.
Glöm inte att redan börja kommentera för att blick veckans blogg nästa söndag.
Kram

261210

Nu har jag vaknat och har jobbat lite med bloggen. Det är mycket jobb med en blogg. Men nu när jag har ny dator så funkar det ju. Idag tänker jag inte sminka mig. För att jag ska gå till farmor, jag tar med mig datorn så att jag kan blogga. Jag ska göra en liten kategori som heter "veckans låt" Då kommer jag lägga ut några låtar så får ni rösta vilken. Dom flesta är på engelska men några är på japanska. Men ni kan alltid söka på dem på t.ex. spotify eller youtube. Första veckans låt kommer upp i kväll då jag har valt en. Men sen kommer ni få rösta.
Jag skulle vilja be er att kommentera mer för då skriver jag mer. För jag älskar när jag kollar kommentarer och ser att nån har kommenterat. Ni får kommentera anonymt om ni vill. Jag ska fixa det när jag skrivit klart.
Kram bweety

23.35

Hej nu sitter jag och kollar på natt på museet som går på fyran. Nu kommer överraskningen. Jag behöver lite hjälp med sminkning till nyår. Sminkningen ska gå i rosa silver och svart. Så om ni mejlar mig på [email protected] med bilder. Glöm inte att skriva in ditt blogg donäm(bloggaddres) så att ni kan bli länkade på min blogg.
Puss o kram♥^^

Hellu!

Nu ska jag visa en grej jag fick i julklapp, överaskningen kommer ikväll eller ja senare.
'
så det var det.

lift me up, let me go.

Hej!
Nu tänkte jag berätta om bloggens framtid:
1. Jag kommer blogga ca 4-5 gånger om dagen om jag orkar.
2. Vissa inlägg kommer ligga tätt och vissa kommer ligga med 4-5 timmars mellanrum.
Det är ju typ det som kommer hända. Så inte mycket annat som förändras.
Nu sitter jag vid datorn och fixar lite med bloggen och facebook. Jag kollar på lite olika bloggar. S.T och kissies och kenzas, typ dom. Det kommer inte upp nån bild i detta inlägget för jag ser inte riktigt klok ut. Har jätterufsigt hår. Och röd näsa för att jag är förkyld. Men ikväll lägger jag upp ett par bilder. Planerar en överraskning. Spännande va?. Jag lyssnar på min morgon seg lista. Snart ska jag fika. Gött... Ska äta gifflar och dricka pepsi. MUMMA...
A-ja nu ska jag gå ner... Ses sen

251210

Hej!
Idag har jag och pappa varit i stan. Vi köpte dator en acer aspire one happy. Den sista dom hade, tänkte bara jippi. Den kosta runt 3000:- sa typ till pappa "snälla skit i vad mamma säger" jag uppmanar er inte att vara bortskämda men jag var trött så det blev så ändå. Vi hade åkt runt i hela götet. Så vi åkte till media markt och hitta den där!. Först ville jag ha en sony vaio men den var lite dyr 5000:-.  Testade webbkameran nu och lyckades ta en jätteful bild på mig själv!.
Helt osminkad. Men men. Hann inte sminka mig imorse så det blir såhär. nu sitter jag och bror i mormor och morfars datorrum och kollar på datorerna. Han kollar på morfars dator och jag på min. Nu måste jag avsluta detta. Laddar ner msn till datorn.
Kram kram Rebecca

Dag 4

Det här åt jag idag:
Frukost 3 clementiner.
lunch/middag jul mat t.ex. köttbullar julskinka m.m
kvällsmat gooooodis!!!!
P:S måste berätta att jag fick ett mejl där de var en som sa att jag var jättefin på min hime fotos... Tänkte bara ååååååh Älskar er alla mina läsare.
Från mig till er en riktigt goud juul!!!!
ursäkta stavningen men kul
Kram

bra låt

hej!
nu ska jag tipsa om en bra låt.
megan nicole-love the way you lie. den är grymt bättre än den riktiga.
Kram.

tävla

hej!
Glöm inte att vara med och tävla med halens. Vinn 3000 sek. VARNING det är inte jag som anordnar tävlingen så det står på den hemsidan där ni klickar!. Klicka på bannern brevid inlägget. Och tävla tävla tävla. Tänk på pengarna ni kan vinna. Lycka till!
Kram

Hej alla sötisar

hej nu är jag klar med jul firandet och ska snart fotografera allt. hoppas det blir bra.
Kram

god jul mina söta läsare

God jul!
Nu sitter vi och kollar på i våras när vi var i grekland. Vill dit igen. Det var så mysigt. Kommer ihåg allt. Ska visa bilder nån dag på lovet så ni kan få se hur underbart vi hade. Kommer ha ett litet kapitel med den resan. ska lägga ut lite från skidresan 05-06 så ni får se. Då var jag liten.
Snart ska vi se på kalle anka. Sen blir det julklappar. Ni får se allt sen....
Måste ta å´ gå nu!
God jul Rebecca <):)

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

Hej!
Alltså Jag är ledsen för att jag inte lägger ut dag 3.
Men jag har inte så mycket att säga om mina föräldrar mer än att dom är normala knäppa föräldrar. Liksom jag får utegångs förbud .m.m har förbud att vara med en kompis som jag älskar så underbart mycket just nu. P.g.a att jag bråkade med min bror. Så jag är helt normal.
I morgon är det julafton jippi. Ska fota på kvällen och visa vad jag fick. Fotar kanske under dagen också. Dåligt jag åt upp min choklad kalender i söndags. Så har inte öppnat sen dess.
Nu har jag kollat på alice i underlandet. Den är så bra tycker att ni ska kolla in den också. Fick t.o.m bror att kolla på den. Men tyvärr så är den hyrd så jag äger den inte.
Men ska kanske köpa den efter jul om jag får pengar kvar efter nytt sängköp, en dubbelsäng. Woho.
Kollar lite på linser. Vill så gärna ha att ha på foton! Vill inte ha det jämt p.g.a att det kan skada ögonen. Men mamma säger nej.
Min inköpslista efter jul:
1. säng? 995:- ikea
2. klänning 150:- prinsessankawaii
3. Skor 199:- skopunkten
4. lösnaglar+dekoration 200:- nail4you
5. Sängkläder?
Det var nog det!

dag 2

Min första kärlek.
Han hette Oscar. Vi var ihop från att vi var 4 till vi var 5 ca. 1 år. har fortfarande kvar en present från han det är ett armband. Vi var alltid med varandra i.o.m att min kompis linnea och hans kompis hannes var ihop då också så var vi alla kompisar. Det var coolt minns att vi alltid lekte "mamma pappa barn" och att jag och Oscar alltid var mamma och pappa. Hahha men saker förändrades och Oscar blev enormt kaxig. Träffar aldrig han längre. Men hannes jag och linnea har firat nyår ihop några gånger. Kan fortfarande känna att jag saknar Oscar även om många säger att det inte var kärlek så saknar jag det.
Kram Rebecca

dag 1

Hej!^^
Jag heter Rebecca kristina Gustafsson. Jag är tolv år. Jag älskar att blogga. Jag har en iphone. Den är svart med ett rött skal. Jag umgås mycket med vänner och min familj.
Kram

det här ska jag göra i 30 dagar från och med i morgon.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

ang. bloggandet

Asså jag kommer blogg på min andra blogg oxå. www.pandasmallestbby.blogspot.com. Så så blir det. Här kommer det vara lite stil blogg och på blogspot mer personligt, det gillar ni ju eller? Så det hoppas jag blir bra. Bjuder på en bild från fotograferingen i lördags... <3
Cool eller?
Drar i gång med en grej som heter veckan blogg.
Om du vill bli det så skriver du en liten kommentar och den som vinner länkar jag till.
Lycka till!

baby, i love you i never want to let you go the more i think about the more i want let you know that everything you do is super duper cute and i cant stand it.

Hej!
Nu sitter jag vid datorn för första gången på länge..  Jag lyssnar på Never Shout Never – Can't Stand It den är jätte bra... Idag har jag varit med Elin vi har varit hos farmor innan vi gick till tonår. Nu har jag Elin Andreas Martin och Mikael vara hemma hos oss lite. Innan vi kom hem var vi borta hos farmor och kolla efter Elins phone. Hon har tappat den typ.... Hoppas att hon hittar den. Vi träffades igår oxå det var svin kul.
Den här bilden är sen igår.. jag har löshår och tofsar. Himegyaru frisyr Gulligt eller?
Imorgon så ska vi ses igen för att fixa oss för kommande vecka...
kram

Hej alla sötisar

Nu sitter ja och kollar runt lite på youtube. Hittade en tjej som var grym hon heter Megan Nicole. Här kommer en adress till en av hennes låtar:
http://www.youtube.com/watch?v=JxmePzbENxM&list=QL&playnext=2
Kommentera här och sig vad ni tycker. Jag har blivit frisk nu men var hemma idag för säkerhetens skull men i morgon ska jag till skolan. Om jag har tid sen så ska jag visa min vardags sminkning efter jag duschat. kanske visar hur jag gör med håret efter oxå... ♥ Nu så ska jag snart duscha så vi hörs sen...
kram

151210

Nu är det bara 9 dagar kvar till julafton... Längtar, gör inte ni det?.  Jag är sjuk just nu. Så jag lyssnar på Elefant(sweden) på spotify har ni hört dom? Jag älskar låten "hon ger mig svaren". Jag ska snart spela sims 3 kvällsnöjen... Jag är hos mormor och morfar. Jag tror nästan att jag har blivit galen. Beställde ett 30 pack med lösögonfransar i måndags. Räcker i typ 2 år tror jag... Nej nu ska jag spela sims 3...
Puss och kram
P.S glöm inte att kommentera... GE mig mer insperation... ♥

Hej alla sötisar

Hej nu tänkte jag berätta lite om mig själv:
Mitt namn är Rebecca Gustafsson
Jag är tolv år gammal
Jag bor utanför göteborg.
Jag förbereder mig för att bli himegyaru.
Jag har bloggat på blogspot.
Jag har bilddagboken.
Jag äger ca tolv par skor.
Jag sminkar mig varje dag (mascara eyeliner foundation läppglans).
Jag är brunette.
Jag är lite bortskämd vill ofta köpa löshår och kläder.
Jag älskar färgerna rosa latte vit och svart.
Jag har facebook och msn.
Jag vill bli frisör eller designer när jag blir vuxen.
Jag äger en iphone
Jag använder webbcamera på bilderna och är osminkad därav kvaliten. Ni ska få se bättre bilder i morgon.
Kram Rebecca

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0